Ophemert en Tiel

Als Bosch Car Service zijn wij niet gericht op één merk en hebben wij de meest geavanceerde apparatuur om auto’s van alle merken van hun specifieke service en onderhoud te voorzien. U voelt zich vertrouwd door een persoonlijk en vakkundig advies en duidelijke afspraken over prijs en tijdsduur van de reparatie. Wij gebruiken enkel kwaliteitsonderdelen en bieden een complete service.

 

In onze werkplaats kunt u terecht voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, APK-keuringen en wij verzorgen voor uw schadeherstel. We zijn zelfs specialist voor de airconditioning van uw auto, deze kunnen wij onderhouden en zonodig repareren. Onze technici beschikken over moderne diagnose apparatuur en speciale gereedschappen

 

Wachten

 

Op kleine reparaties kunt u wachten. We hebben een comfortabele wachtruimte waar ook een plekje speciaal voor kinderen is ingericht. Dingen als WIFI, tijdschriften en koffie staan natuurlijk gratis tot uw beschikking.

 

Geen klus te groot

 

Ons team is op alle terreinen uitstekend thuis. Er zijn geen geheimen voor ons, ook de zware klussen gaan wij niet uit de weg. Als het nodig is, wordt een motor uit elkaar gehaald om de oorzaak van een probleem te achterhalen. Onze medewerkers hebben echt liefde voor het vak. Op hun kun je bouwen. Onze klanten verdienen immers de allerbeste service.

 

Garantie

 

De BOVAG reparatiegarantie van drie maanden, garandeert u dat onze vakmensen een eventueel defect optimaal zullen verhelpen.
Mocht uw auto nog in de fabrieksgarantie vallen is dat ook geen probleem. Zodra uw auto in onderhoud is bij een onafhankelijk autobedrijf blijft de fabrieksgarantie gewoon intact! Dat geldt ook als u uw nieuwe auto elders heeft gekocht en het onderhoud door ons laat uitvoeren.

 

Wagenpark

 

Naast het particulier onderhoud houden wij al voor meerdere bedrijven het wagenpark bij. U maakt met ons de afspraak op welke wijze u het wagenpark onderhouden wilt hebben, en wij zorgen ervoor. Onze dienstverlening hierin is maatwerk!

 

Leaseauto

 

Inmiddels hebben ook veel leasemaatschappijen, waaronder Leaseplan, Arval lease, Athlon Carlease etc. onze expertise ontdekt en hebben zij ons aangemerkt als geselecteerd onderhoudsbedrijf. Goed voor u om te weten als u een zakelijke rijder bent. Wilt u meteen een afspraak maken met onze werkplaats? Dat kan online! Ga naar de online planner om een datum en een tijd te reserveren

 

Klantenbeoordeling

 

Wij gaan voor de hoogste klanttevredenheid. U kunt ons hierbij helpen door het invullen van een korte vragenlijst. Met deze antwoorden kunnen wij onze dienstverlening aan u nog verder verbeteren.

Maar wij nodigen u ook uit om ons persoonlijk kenbaar te maken op welke wijze wij u nog beter van dienst kunnen zijn. Ook als u tevreden bent horen wij dit graag.

 

Kortom...

 

Autobedrijf Willekes Altijd Goed Af.