Welkom bij Autobedrijf Willekes


OPHEMERT

 

Autobedrijf Willekes is in 1997 gestart in de Weverstraat te Ophemert. Op deze locatie is met de groei begonnen. William Willekes is hier alleen gestart, in de avonduren bijgestaan door Ina. Al snel werd duidelijk dat er extra mankracht nodig was om het werk te kunnen verzetten.

In 2002 is de stap genomen om te verhuizen naar De Geer 13 in Ophemert. Hier is een nieuw pand gebouwd dat aan de huidige eisen voldoet.
Bij de verhuizing heeft ons bedrijf zich aangesloten bij  Bosch Car Service.
In Ophemert verzorgen we voor u het complete onderhoud van uw auto, tevens vindt u hier onze showroom en buitenterrein met onze verkoopauto’s.

 

TIEL

 

In 2008 zijn we de uitdaging aangegaan om in Tiel, op De Vlonder 10 (industrieterrein Latenstein) een onderhoudsbedrijf te starten. Ook hier is een nieuw pand gebouwd en ingericht met alle benodigde apparatuur.
Voor APK, onderhoud en reparaties van alle merken, gespecialiseerd in airco-onderhoud en reparaties. Ook hier zijn we Bosch Car Service bedrijf.
 

BANDENSERVICE

 

In 2008 is ook ons Bandenservice bedrijf van start gegaan.
Vijf jaar is onze bandenservice gevestigd geweest aan de Bommelsestraat in Ophemert. Vanaf 1 maart 2013 zijn we verhuisd naar De Geer 13 in Ophemert.
De bandenservice biedt u kwaliteit tegen concurrerende prijzen met een eerlijk advies.

 

VERKIEZING

 

In 2013-2014 hebben wij meegedaan aan de verkiezing “Autobedrijf van het Jaar”.

Mede dankzij de stem van onze klanten hebben wij de halve finale bereikt van deze verkiezing, volgens de jury is dit een top prestatie.

We zijn dan ook heel trots op onze medewerkers en ons bedrijf.
Van de 3.400 onafhankelijke Bovag-autobedrijven zijn we geëindigd bij de beste 10!
 

DEALER EDUCATION AWARD

 

Ina Willekes heeft in januari 2014 in New Orléans de Dealer Education Award ontvangen. De award is uitgereikt tijdens het jaarcongres van de NADA, de Amerikaanse branche-organisatie van autodealers.

De Dealer Education Award wordt jaarlijks door de Noord-Amerikaanse Northwood University uitgereikt aan een persoon binnen de autobranche die zich op een bijzondere wijze inzet voor opleiding en scholing van personeel.

 

Over ons

 

We staan voor professionaliteit, innovatie, maatwerk, kennis en kwaliteit. Onze missie is om consumenten op een eerlijke en deskundige manier te begeleiden bij de aankoop en het onderhoud van een auto. Een persoonlijke en enthousiaste benadering en het serieus nemen van de behoefte van de consument spelen hierin een grote rol.

 

Kortom...

 

Autobedrijf Willekes Altijd Goed Af.